Tort cu crema de mac

Aluatul fraged se pune in forma de torta, se impunge alocuri cu furculita si se coace 15 minute. 100 ml de frisca se dizolva cu 200 ml de apa, se mai

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g aluat fraged
  • 200 ml frisca
  • 200 ml apa
  • 80 g stafide
  • 100 g mac macinat
  • 250 g crema de branza
  • miere
  • fistic tocat nu prea fin

Mod de preparare

Aluatul fraged se pune in forma de torta, se impunge alocuri cu furculita si se coace 15 minute. 100 ml de frisca se dizolva cu 200 ml de apa, se mai adauga 50 g de faina, 80 g de stafide si 100 g de mac macinat. Se fierbe 5 minute. In 250 g de crema de branza se amesteca crema de mac racita si se indulceste cu miere. 100 ml de frisca se bate spumos si se adauga la crema. Crema obtinuta se intinde pe tort si se orneaza cu fistic.
Alte retete tort recomandate

Tort diplomat

Tiramisu

Tort cu mere intregi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala