Tort cu crema de lapte

Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de la

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 g faina
  • 80 g margarina
  • putin bicarbonat de sodiu
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 200-300 ml lapte
  • Pentru blat: 400 g zahar tos
  • 1
  • 8 l lapte
  • 5 linguri cacao
  • 7-8 linguri faina
  • 200-300 ml lapte
  • 250 g margarina

Mod de preparare

Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de lapte. Amesteca 5 linguri de cacao cu 7-8 linguri de faina, adauga 200-300 ml de lapte si toarna-o in laptele cu caramel care fierbe. Fierbe-o, dupa care adauga margarina si amesteca bine. Umple foile cu crema. Crema ajunge si pentru ultima foaie.
Alte torturi recomandate

Tort diplomat

Tiramisu

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta floare cu branza si marar

...este deosebita...

Placinta floare cu branza si marar
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala