Tort cu crema de iaurt si piersici

Pentru zilele toride ale verii acest tort este perfect. Se pregateste repede si la fel de repede se si mananca.

Portii
6
Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 bucati Piscoturi
  • 350 g Iaurt gras
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • 2 piersici
  • 10 buc biscuiti Petit Beure
  • 1/2 plic gelatina
  • pepene rosu pentru decor

Mod de preparare

Ingredientele sunt pentru un tort cu diametrul de 20 cm!!! Se ia forma de tort cu diametrul de 20 cm si se tapeteaza cu folie alimentara. Se aseaza piscoturile pe fundul formei. Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra vanilat. Frisca se mixeaza pana se intareste. Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa, apoi se incalzeste usor pana se dizolva granulele de gelatina. Piersicile se spala, se curata de piele apoi se taie cubulete. Peste iaurt se toarna gelatina, se amesteca, se pun apoi piersicile iar la final se incorporeaza frisca. In forma de tort, pe margine se aseaza cate un biscuite, apoi se toarna crema, se niveleaza, se acopera cu folia si se da la rece pentru cateva ore. Se scoate din frigider, se aseaza pe un platou si se indeparteaza folia alimentara, se orneaza cu felii de pepene rosu apoi se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors