Tortul cu crema de ciocolata alba si kiwi este un tort delicios si cu un gust surprinzator, care va face deliciul aniversarilor in familie, alaturid e cei dragi.
1. Incalzeste cuptorul la 180°. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru.
2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte si ciocolata amaruie. AMesteca faina cu praful de copt sis area apoi adauga-le in compozitia precedent. Toarna aluatul in forma pregatita si da la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curate. Lasa blatul sa se raceasca complet.
3. Pentru crema, bate frisca. Incorporeaza ciocolata alba urmata de crema de branza.
4. Pentru asamblare, taie blatul in 3, pe orizontala. Aseaza un blat pe o farfurie, unge cu crema si presara cu kiwi.Repeta procedura cu restul blaturilor, cremei si fructelor de kiwi.
Tortul cu crema de ciocolata alba si kiwi se serveste in portii, rece de la frigider.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post