Tortul cu crema de capsuni este un tort lejer, cu blat pufos si o crema racoritoare de capsune, imbracat intr-un strat de ciocolata care se va topi in gura si se va imbina perfect cu restul ingredientelor.
Blatul alb-Mixam ouale cu praful de sare pana isi dubleaza volumul.dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul.Faina o amestecam cu 1/2 praf de copt.Adaugam peste compozitia de ou si vanilia si omogenizam cu o lingura.Turnam compozitia in tava si dam la cuptor pana tece testul cu scobitoarea
Blatul maro-Il facem la fel ca blatul alb numai ca amestecam faina cu cacaoa si 1/2 praf de copt.Lasam sa se raceasca
Crema- mixam frisca bine(daca vrem mai dulce putem adauga zahar).Capsunile(am avut la congelator) le pisam si le adaugam peste frisca.Dupa aceea adaugam crema de branza si omogenizam.
Asamblare- Pregatim o tava de cozonac tapetata cu folie de aluminiu.Din blatul alb taiem 2 feli pentru fund si pentru capac taiem felii mai late.Din blatul maro taiem felii pentru partile laterale.Asezam in tava
feliile albe pe fundul tavii si pe lateral feliile maro si adaugam 1/2 crema si fasii de blat maro.Dupa aceea adaugam restul de crema si deasupra capacul din felii albe.Dam la rece 2 ore.
Dupa care am rasturnat pe un platou.Am uns cu frisca si deasupra am pus ciocolata topita.Dam iar la frigider 30 minute
Tortul cu crema de capsuni se serveste rece, dupa ce s-a intarit bine crema.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post