Blatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, i
Blatul:
Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma.
Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, incet, pana se rumeneste.
Se umplu blaturile cu crema de caise. Se presara tortul cu zahar pisat.
Crema:
Se amesteca piureul de fructe proaspete sau marmelada de caise cu zaharul pisat si cu un albus pana compozitia se face ca o spuma. Se includ apoi celelalte 4 albusuri
batute bine spuma, amestecand usor.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Dulceata de capsuni
Dulceata de nuci verzi
Dulceata de trandafiri
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post