Blatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, i
Blatul:
Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma.
Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, incet, pana se rumeneste.
Se umplu blaturile cu crema de caise. Se presara tortul cu zahar pisat.
Crema:
Se amesteca piureul de fructe proaspete sau marmelada de caise cu zaharul pisat si cu un albus pana compozitia se face ca o spuma. Se includ apoi celelalte 4 albusuri
batute bine spuma, amestecand usor.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Dulceata de capsuni
Dulceata de nuci verzi
Dulceata de trandafiri
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala