Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se adauga faina cu bicarbonatul, albu
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se adauga faina cu bicarbonatul, albusurile batute spuma si la final nuca. Se toarna compozitia intr-o forma de torst tapetata cu unt si se pune la cuptor, pe foc mic. Dupa ce s-a copt, se taie in 2-3 pe orizontala si se lasa la racit. Intre timp se prepara crema. Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga romul, vanilia si cacaua. Separat, se amesteca trei linguri de faina cu o ceasca de lapte, dupa care se pune la fiert. Ciulamaua formata se lasa la racit si se adauga apoi in crema de unt. Se ard 3 linguri de zahar si se amesteca impreuna cu nuca, se lasa la racit, dupa care se marunteste. Se amesteca apoi in crema, cu care se umplu blaturile de tort. Deasupra se presara cu nuca pisata.
Se serveste cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Tort diplomat Prajitura televizor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post