Tort cu ciocolata si visine este delicios si satios. Daca nu va plac visinele, puteti folosi orice fel de fructe pentru aceasta reteta de tort.
Tort cu ciocolata si visine este delicios si satios. Daca nu va plac visinele, puteti folosi orice fel de fructe pentru aceasta reteta de tort.
Toate ingredientele pentru foi se amesteca si se imparte aluatul in doua. Intr-o tava unsa cu ulei si imbracata cu hartie de copt torni o parte de aluat si intinzi cu o lingura de lemn imnuiata in ulei. Coci in cuptorul preincalzit cam un sfert de ora, dupa care o lasi sa se raceasca. Procedezi la fel si cu aluatul ramas.
Pentru crema: amesteci laptele cu faina, ouale si zaharul vanilat si pui pe foc pana se ingroasa. Lasi sa se raceasca si o amesteci cu untul mixat cu zaharul pudra. Pui crema intre cele doua foi si apesi usor.
Pentru bezea: bati albusurile spuma tare cu zaharul pe baie de aburi si o intinzi pe prajitura. Asezi visinile scurse bine si stropesti in zig zag cu ciocolata topita in 50 ml lapte.
Tortul cu ciocolata si visine se pune la frigider si se serveste a doua zi. Blaturile trebuie sa se inmoaie. In loc de visine puteti folosi capsune, cirese, kiwi, ananas, caise sau ce fructe va plac mai mult.
Un tel de la Kitchen Shop mi-ar fi prins tare bine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post