Tort cu cacao si mere

Am amestecat 3 oua cu 5 linguri de zahar la viteza maxima pina cind sunt spuma si volum dublu. Am redus viteza la minim si am adaugat 5 linguri de ule

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de faina
  • praf de copt
  • 1 lingurita de cacao
  • 3 mere

Mod de preparare

Am amestecat 3 oua cu 5 linguri de zahar la viteza maxima pina cind sunt spuma si volum dublu.

Am redus viteza la minim si am adaugat 5 linguri de ulei, si apoi cele 5 linguri de faina amestecate cu o lingurita de praf de copt si cu o lingura de cacao

am taiat 3 mere feliute, le-am trecut prin faina si le-am aruncat in compozitie

dupa care am amestecat incetisor si aruncat in tava cu diametru la baza de 24 de cm.

Am copt la 180 grade C vreo 45 de minute.
Pofta buna!

Reteta Tort cu cacao si mere a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete cu mere gasiti aici:

Prajitura Maya cu mere si crema de brinza ,

Prajitura cu mere,

Foietaj cu mere

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide