Am amestecat 3 oua cu 5 linguri de zahar la viteza maxima pina cind sunt spuma si volum dublu. Am redus viteza la minim si am adaugat 5 linguri de ule
Am amestecat 3 oua cu 5 linguri de zahar la viteza maxima pina cind sunt spuma si volum dublu.
Am redus viteza la minim si am adaugat 5 linguri de ulei, si apoi cele 5 linguri de faina amestecate cu o lingurita de praf de copt si cu o lingura de cacao
am taiat 3 mere feliute, le-am trecut prin faina si le-am aruncat in compozitie
dupa care am amestecat incetisor si aruncat in tava cu diametru la baza de 24 de cm.
Am copt la 180 grade C vreo 45 de minute.
Pofta buna!
Reteta Tort cu cacao si mere a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu mere gasiti aici:
Prajitura Maya cu mere si crema de brinza ,
Prajitura cu mere,
Foietaj cu mere
Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa