Framantam un aluat crocant din faina, margarina, zahar si galbenus, il intindem intr-o forma de tort de 26 de cm in diametru si il coacem 20 de minute
Framantam un aluat crocant din faina, margarina, zahar si galbenus, il intindem intr-o forma de tort de 26 de cm in diametru si il coacem 20 de minute, il taiem in doua foi. Pozitionam inelul de tort in jurul aluatului racit. Batem spuma frisca si intaritorul, adaugam lichiorul de oua si intindem amestecul pe aluat. Rubarba maruntita o fierbem cu zaharul si 6 linguri de apa. Inmuiem gelatina in rubarba, incorporam branza si adaugam frisca batuta spuma. 2/3 din crema o ungem pe piscot, pozitionam cealalta foaie de piscot si ungem cu restul cremei.
Alte prajituri recomadate
Negresa prajitura
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu crema
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post