Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Pentru tortul cu branza de vaci, se amesteca bine toate la un loc si se lasa sa stea timp de 20 de minute. Dupa aceea, punem 200 ml de suc de fructe si 30 g gelatina la inmuiat, apoi o incalzim pe baie de abur pana devine lichida. Amestecam lichidul de gelatina cu 150 ml de lichior de portocale. Turnam lichiorul in compozitia de branza si dam prin mixer timp de 5 minute, dupa care, facem un blat din 200 g biscuiti, 75 g unt, 2 linguri de zahar pudra, 3 linguri de nuca macinata, 2 linguri de cacao, o fiola de esenta de rom si 50 ml de lichior. Amestecam bine si intindem pe un celofan forma unui blat, apoi punem un cerc din carton, dupa care, turnam crema de branza peste blat si lasam 4-6 ore.
Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala