Tort cu branza

Strecoara ambele conserve de ananas. (Din sirop, suc de lamaie, apa minerala si cuburi de gheata poti prepara bautura racoritoare pentru copiii care

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 blat (1 cm grosime
  • patrat)
  • 2 conserve de ananas (rondele)
  • 250 g branza
  • 200 ml frisca
  • 100 g margarina
  • 3 pachete fixator de spuma
  • 1 cana compot de visine
  • 2 pachete zahar vanilat
  • putin sare

Mod de preparare

Strecoara ambele conserve de ananas. (Din sirop, suc de lamaie, apa minerala si cuburi de gheata poti prepara bautura racoritoare pentru copiii care vin la udat.) Mixeaza fructele dintr-o conserva cu robotul de bucatarie, si usuca cu hartie rondelele de ananas din cealalta conserva. Bate frisca spuma tare. Sfarama branza, amestec-o cu zahar vanilat, sare si pasta de ananas, iar la sfarsit adauga margarina topita si racita. Dupa aceea adauga fixatorul de spuma si frisca. Unge crema pe blat si decoreaza cu rondele de ananas. Aseaza visinele si pastreaza tortul la frigider timp de jumatate de zi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide