Blatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza. Intre timp din 400 ml de lap
Blatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza. Intre timp din 400 ml de lapte, praful de budinca si zahar se face budinca si cat e calda se adauga stafidele ca sa se inmoaie. Dupa asta se lasa sa se raceasca. Margarina se amesteca bine cu zaharul apoi se adauga budinca racita, branza, si coaja de lamaie. Se amesteca bine si se umple piscota. Pe aburi se topeste glazura de tort cu ulei si se intinde peste tort. La urma tortul se pune in frigider si se lasa sa se raceasca.
Alte retete tort recomadate
Tort diplomat
Tiramisu
Tort tiramisu cu piscoturi
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala