Tort cu branza

Blatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza. Intre timp din 400 ml de lap

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 8 oua
  • 8 linguri de faina
  • 8 linguri de zahar
  • putin praf de copt
  • Pentru crema de branza:
  • 1 pachet de budinca de vanilie
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 500 g de branza
  • 250 g margarina Rama
  • 200 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • stafide dupa gust
  • Pentru glazura de ciocolata:
  • 1 pachet de glazura de tort
  • 2-3 linguri de ulei

Mod de preparare

Blatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza. Intre timp din 400 ml de lapte, praful de budinca si zahar se face budinca si cat e calda se adauga stafidele ca sa se inmoaie. Dupa asta se lasa sa se raceasca. Margarina se amesteca bine cu zaharul apoi se adauga budinca racita, branza, si coaja de lamaie. Se amesteca bine si se umple piscota. Pe aburi se topeste glazura de tort cu ulei si se intinde peste tort. La urma tortul se pune in frigider si se lasa sa se raceasca.
Alte retete tort recomadate

Tort diplomat

Tiramisu

Tort tiramisu cu piscoturi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors