Tort cu bilute de pepene

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund. Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt moale
  • 200 g piscoturi
  • Crema: o budinca lamiie
  • 1/2l lapte
  • 125 g zahar
  • 100 g brinza de vaci
  • 2 linguri suc lamiie
  • 400 ml frisca
  • miez de pepene

Mod de preparare

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund.

Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene.
Tortul se serveste foarte rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors