Pt fursecuri cocosul se prajeste putin si apoi se lasa la racit. Se ia o forma de 26 cm si se pune hartie cerata. albusul se bate spuma apoi se adauga
Pt fursecuri cocosul se prajeste putin si apoi se lasa la racit. Se ia o forma de 26 cm si se pune hartie cerata. albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul, scortisoara si aroma de migdale apoi cocosul. Se ia circa trei sferturi din masa de fursecuri si se pune in sprit si se fac fursecuri in forma apoi se da la cuptor la 140�C cca. 25 minute. restul de aluat pt fursecuri se pune in sprit si se fac alte fursecuri foarte apropiate, ca o podea pt tort. care se coace cca. 20 minute. se pune pe o tava dupa ce s-a racit. Pt umplutura ciocolata se topeste si se ia trei sferturi din ea cu care se unge blatul, cu restul se orneaza fursecurile. Gelatina se prepara cu apa . frisca cu vanilia si zaharul se bate spuma. praful pt crema de banane se amesteca bine cu laptele pana se face o crema apoi se amesteca cu frisca si cu gelatina. Se pune o "foaie" de banane peste blatul uns cu ciocolata apoi se pune crema peste care se aseaza fursecurile.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post