Tortul cu ananas si frisca este foarte bun. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 3 oua, 200 g zahar.
Pentru tortul cu ananas si frisca se pune foaia de pandispan pe o tava, apoi se inveleste cu o centura de hartie care se prinde cu o clama. Peste ea se pune compozitia facuta din trei oua batute cu zahar si laptele fiert cu amidon. Cand este rece, se pune jumatate din frisca, gelatina inmuiata in sirop de ananas, vanilia si romul; se amesteca bine, dupa care se da la frigider pana se intareste. Apoi se pun deasupra fructele din compot peste care se toarna siropul din dulceata si se mai lasa la rece timp de 20 de minute. Dupa ce s-a intarit, se rastoarna pe un platou, se scoate hartia de pe margine si se orneaza cu restul de frisca si fructe din dulceata.
Tortul cu ananas si frisca se serveste ornat cu frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post