Tort cu alune II

Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar. Se topeste untul cu ciocolata. Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. alune de padure prajite
  • 150 gr. unt
  • 4 oua
  • 150 gr. zahar
  • 100 gr. ciocolata
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 40 gr. faina = 1 lingura plina

Mod de preparare

Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar.

Se topeste untul cu ciocolata.

Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu untul, faina amestecata cu cacao si praful de copt si la urma alunele.

Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina si apoi cu cacao si se adauga compozitia.

Se coace la 160°C 35 de minute.


Reteta Tort cu alune II a fost propusa de Adriana Nicoleta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide