Blatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc de portocale si Campari. Se inmoai
Blatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc de portocale si Campari. Se inmoaie gelatina. Se bate frisca. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in compozitia de branza. Se adauga frisca si ciocolata rasa. Se unge blatul cu gem si se acopera cu crema. Se lasa la rece 3 ore. Se scot peretii detasabili. Se bat 350 ml. frisca cu zaharul vanilat. Se imbraca tortul cu 1/2 din cantitatea de frisca. Restul se aseaza in gramajoare pe tort. Se taie 3 fructe felii si se decoreaza marginile tortului. Se taie jumatati restul de fructe si se aseaza pe rozetele de frisca. Se presara cu alune. Se tine la frigider pana in momentul servirii.
Se servesc feliile de tort cu frisca dupa dorinta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post