Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Pentru tortul buturuga cu crema, pentru blat se bat spuma 5 albusuri cu 5 linguri de zahar, apoi se adauga galbenusurile, 100 g nuca macinata si 2 linguri de pesmet. Dupa ce s-a copt, se ruleaza si se da la racit. Crema - 200 g zahar, 2 linguri de cacao, 2 oua intregi si 3 linguri de lapte. Se amesteca bine si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa, apoi se da la rece.
Separat se freaca 400 g unt spuma, in care se adauga crema fiarta, apoi se adauga o ciocolata menaj rasa. Desfacem rulada, o ungem cu crema si rulam iarasi, dupa care, cu restul de crema, decoram rulada. Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...
Drob de pui (reteta video)