Tiramisu reţetă reinterpretata

Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g biscuiti
  • 200 g zahar pudra
  • 150 g unt topit
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingura de cacao
  • crema:
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 300 g frisca batuta
  • galbenus
  • zahar
  • 150 g coniac
  • 300 ml de cafea solubila
  • 25 g gelatina topita

Mod de preparare

Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata, pe un pat de 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra, 150 g unt topit, 1 fiola esenta de rom, 1 lingura de cacao, se pune o crema facuta din: 600 g branza dulce de vaci, pasata si amestecata cu 300 g frisca batuta si galbenus frecat spuma cu zahar si 150 g coniac. Dupa aceea, amestecam cu 300 ml de cafea solubila, 300 g zahar si 25 g gelatina topita. Dupa ce am pus inelul de carton la patul de biscuiti, punem crema de branza amestecata cu gelatina, apoi lasam timp de o jumatate de ora la rece


Tiramisu-tort fara cuptor se serveste ornat cu frisca si ciocolata.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala