Tiramisu reţetă reinterpretata

Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g biscuiti
  • 200 g zahar pudra
  • 150 g unt topit
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingura de cacao
  • crema:
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 300 g frisca batuta
  • galbenus
  • zahar
  • 150 g coniac
  • 300 ml de cafea solubila
  • 25 g gelatina topita

Mod de preparare

Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata, pe un pat de 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra, 150 g unt topit, 1 fiola esenta de rom, 1 lingura de cacao, se pune o crema facuta din: 600 g branza dulce de vaci, pasata si amestecata cu 300 g frisca batuta si galbenus frecat spuma cu zahar si 150 g coniac. Dupa aceea, amestecam cu 300 ml de cafea solubila, 300 g zahar si 25 g gelatina topita. Dupa ce am pus inelul de carton la patul de biscuiti, punem crema de branza amestecata cu gelatina, apoi lasam timp de o jumatate de ora la rece


Tiramisu-tort fara cuptor se serveste ornat cu frisca si ciocolata.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors