Tiramisu reţetă cu fructe de padure Va recomandam acest tiramisu la pahar, care cu siguranta va lasa o impresie foarte buna musafirilor dumneavoastra. Se poate face cu fructe de padure de sezon.
Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de tiramisu se procedeaza astfel:
6 albusuri se bat spuma cu 1/2 lingurita crema tartar, 3/4 masura zahar, se adauga vanilie , 1/2 masura faina. Se coace aluatul intro forma de chec neunsa , 35 - 40 minute. Se scoate din cuptor si se lasa la racit cu tava rasturnata pentru a ramane checul pufos. Crema 5 galbenusuri se amesteca cu 1/2 masura zahar, 1/4 cana limoncelo, coaja de lamaie - 2 lingurite, 1,5 linguri zeama lamaie. Se amesteca pe foc pentru a se ingrosa. Se ia de pe foc si se amesteca 1 cutie mascarpone, 1 lingura esenta lamaie si 2 cani de frisca batuta. Checul se taie felii , se unge cu putin sirop ( format din : 3/4 masura zahar, 3/4 masura apa, 1/4 masura limoncelo, 2 lingurite zeama de lamaie si coaja de lamaie) . Se taie fiecare felie in cuburi. Montarea In pahare inalte se pun cuburi de chec, crema, fructe de padure de sezon , iar blat, crema , fructe. Se orneaza cu frisca, fructe si coaja de lamaie.
Reteta tiramisu cu fructe de padure a fost propusa de alessia antonia Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post