Tiramisu reteta originala este, fara indoiala, un desert deja clasic, dar un desert care poate fi mereu reinventat cu fructe de sezon, cum ar fi ciresele. Aromele de cirese si cafea se imbina perfect in aceasta reteta.
Tiramisu reţetă cu fructe
Se freaca branza, zaharul praf si smantana pana devine o masa spumoasa. Se rup piscoturile si apoi de stropesc cu lichiorul de cafea. Ciresele cristalizate se amesteca cu gemul de visine.
Intr-o cupa se pune branza, deasupra ciresele, iar deasupra piscotul, apoi iarasi branza, piscot si ciresele. Deasupra se pune numai putina branza. Se introduce la frigider timp de 2-3 ore. Deasupra se poate presara cu ciocolata razuita si frunze de menta.
Tiramisu cu cirese se serveste de la frigider alaturi de o cana cu ceai sau o delicioasa socata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post