Tiramisu reţetă cu biscuiti Se face o cafea tare din 5 linguri cafea si 4 cesti de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se pune 100 gr. lichior si 5 linguri de zahar.
Se face o cafea tare din 5 linguri cafea si 4 cesti de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se pune 100 gr. lichior si 5 linguri de zahar.
Din 2 cutii de mascarpone, 12 galbenusuri de ou si 5 linguri de zahar se face crema, care se amesteca foarte bine. Din 3 cutii de biscuiti-lady finger se ia cite unul se introduce in cafea (care e cu lichior si zahar) si se asaza pe un platou apoi stratul se unge cu crema, se poate presara putina ciocolata rasa, dupa care se pune al doilea rind de biscuiti inmuiati in cafea, din nou crema, pina sa termina biscuiti. La sfirsit se inveleste cu frisca si ciocolata rasa.
Pot fi servite la mic dejun aceste chifle umplute, dar pot fi luate si la pachet. Sunt gustoase, asa crocante la exterior,...
Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala