Pentru blat: Pisam biscuitii. Fierbem doua- trei clocote compotul cu untul si zaharul, apoi il turnam peste biscuiti. Adaugam cacao si esenta de va
Pentru blat pisam biscuitii. Fierbem doua- trei clocote compotul cu untul si zaharul, apoi il turnam peste biscuiti. Adaugam cacao si esenta de vanilie. Amestecam bine, pana obtinem o pasta groasa. Daca nu s-a legat bine, mai adaugam compot. Pregatim o tava, preferabil sa fie cu margini detasabile ,sau folosim ce avem in dotare... Eu am folosit o tava obisnuita, pe care am tapetat-o cu folie alimentara. Intindem compozitia de blat in tava si o nivelam cu o lingura uda. Dam tava la frigider, pana pregatim crema. Mixam crema de branza cu zaharul farin. Adaugam smantana, iaurtul si o parte din piersici,taiate in cuburi mici. Dizolvam gelatina in 100 ml compot. O lasam sa se inmoaie 10 minute, apoi o punem pe baie de aburi, amestecand continuu pana se dizolva complet. Adaugam gelatina calduta in crema. Turnam crema peste blatul de biscuiti. Deasupra repartizam piersici taiate felii.
Dam tava la frigider pentru 4-5 ore. Daca vrei sa fie o tarta mai festiva, o poti orna cu frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post