1.Margarina cu 100g zahar ( atentie nu 150g.), zaharul vanilat, sarea se amesteca si se adauga treptat 2 oua. 2.Se amesteca p
1.Margarina cu 100g zahar ( atentie nu 150g.), zaharul vanilat, sarea se amesteca si se adauga treptat 2 oua.
2.Se amesteca pana nu se mai simte cu degetul zaharul. Faina cu amidonul si praful de copt se amesteca si se adauga usor, se omogenizeaza cu o paleta.
3.Coca are consistenta ca o crema.
4.Se incalzeste cuptorul la 180 grade (cuptor cu microunde, la gaz cred ca 3)
5.Merele se curata de coaja si se taie in felii mai subtiri care se aseaza de jur imprejur in forma care am uns-o si unde am pus aluatul cel mai in coltisor fara mere.
6.Se da la cuptor pe al doilea rand numarat de jos in sus, timp de 35 minute in acest timp se amesteca smantana cu zaharul ramas cele 50g si 2 oua plus o lingurita plina cu scortisoara.
7.Cine nu prefera scortisoara merge si fara.
8.Dupa prima etapa de copt cele 35 minute se toarna compozitia din smantana si se mai da inca odata la cuptor pentru un timp de 25 minute. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra.
Reteta propusa pe forum de Camila
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post