Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul (150 g) si zeama de lamaie. Apoi se adauga si galbenusurile si se continua sa se bata. In spuma rezult
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul (150 g) si zeama de lamaie. Apoi se adauga si galbenusurile si se continua sa se bata. In spuma rezultata se adauga treptat apa si faina amestecata cu praful de copt si aromele (coaja de lamaie rasa). Se toarna in forma tapetata si se coace la 200 grade timp de 35-40 min. In timpul coacerii sa prepara crema din lapte si praf de budinca de vanilie. (Se urmeaza modul de preparare indicat pe plic.) Fructele se pregatesc, se sorteaza. Dupa coacerea tartei si usoara racire se va insiropa cu 3 linguri de apa amestecata cu o lingura de rom si o lingura de zahar. Crema de budinca sa toarna peste tarta, se niveleaza si se orneaza cu fructele de sezon. Deasupra se glazureaza ca gelatina fierbinte, dizolvata in solutie de zahar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post