Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate. Din aluatul pastrat se fac floricele car
Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate.
Din aluatul pastrat se fac floricele care se coc.
Se pune o foaie de copt peste aluat si se presara boabe de porumb. Se coace in cuptor circa 10-15 minute, apoi se scoate hartia si se lasa aluatul pana se rumeneste.
Se pune gelatina la inmuiat si se dizolva.
Se amesteca frisca cu laptele fierbinte, se adauga gelatina si se bate bine.
Se amesteca smantana cu zaharul, gelatina, frisca si murele.
Se toarna compozitia peste aluat si se lasa la rece.
Deasupra se pun floricele din aluat
Se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post