Tarta cu branza dulce si capsuni

Amarettini si painea prajita se macina, se framanta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amest

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat:
  • 50 g biscuiti amarettini
  • 150 g paine prajita
  • 100 g unt
  • 50 g zahar
  • 3 linguri cafea tare;
  • crema:
  • 200 g branza de vaci
  • 300 ml smantina
  • 3 oua
  • 100 g zahar tos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • 500 g capsuni
  • 250 ml suc de portocale
  • un plic praf glazura transparenta

Mod de preparare

Amarettini si painea prajita se macina, se framanta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantina, ouale, zaharul tos, zaharul vanilat, coaja si sucul de lamaie. Se asaza crema peste blat si se coace acesta 60 min. Se lasa sa se raceasca. Capsunile se taie felii si se asaza peste tarta ca tiglele pe acoperis. Intr-o ceasca se amesteca plicul de glazura cu 6 linguri suc de portocale. Restul de suc se pune la fiert si se inglobeaza in el compozitia din ceasca. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreasca putin si se toarna peste capsuni.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors