• bateti albusurile de ou cu ajutorul mixerului Breville cu bol
• adaugati la inceput un varf de cutit de sare si 1 lingura de zeama de lamaie
• cand albusurile au inceput sa se inchege, adaugati zaharul, crema de whiskey si apa de trandafiri
• in 2 tavi, pe 2 hartii de copt, distribuiti cantitate egala de bezea, cat sa va ajunga pentru doua blaturi
• introduceti in cuptorul incins in prealabil la 100 de grade, pentru cca 70 de minute
• intre timp amestecati la foc potrivit intr-o craticioara amidonul de porumb si galbenusurile de ou – folositi un tel ca sa fiti siguri ca nu faceti cocoloase
• adaugati galbenusurile de ou, untul si zaharul si continuati sa amestecati cu telul pana veti obtine o crema groasa – lasati-o la racit
• odata ce bezeaua s-a rumenit si s-a intarit, lasati-o sa se raceasca in cuptor, treptat
• scoateti cu grija hartia de copt, asezati un blat pe un suport de tort, puneti toata crema de lamaie in interior si peste aceasta adaugati al doilea blat
• bateti frisca bine, intindeti-o peste al doilea blat, iar peste aceasta adaugati afinele, murele si ciocolata rasa
• lasati la frigider pentru cateva ore.
Savurati cu placere!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post