Pandispan reusit

Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm.. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 320 gr faina
  • 320 gr zahar
  • 2plicuri de maia sau maia cat o nuca mare
  • 8 oua

Mod de preparare

Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm.. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins pentru 30-40 min la foc potrivit.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide