Nutella Cheesecake

Cheesecake-ul este un desert minunat, daca mai adaugi si nutella devine desertul perfect. Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil,cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati cr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru baza de cheesecake:
  • 250 gr biscuiti macinati de preferat cu cacao(eu am folosit cei cu picaturi de cioco)
  • 80 -100 gr unt topit
  • Pentru crema Nutella:
  • 5 linguri pline cu Nutella(cantarite aveau aproape 200 gr)
  • 4 linguri zahar pudra
  • 320 gr crema branza tartinabila(eu am folosit Philadelphia)
  • 400 gr frisca.

Mod de preparare

Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil, cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati crema. Mixam bine branza cu zaharul. Adaugam Nutella si frisca batuta bine.

Turnati crema peste baza de biscuiti. Nivelati si pieptanati cum vreti. Se pune in frigider (de preferat toata noaptea) sau macar 4 ore, oricum nu-l mancati tot si veti constata ca a doua zi e mai bun.


Pofta buna! Reteta Nutella Cheesecake a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide