Minitarte dulci (de post)

Se framanata ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se ung formele cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se intinde aluatul subtire, se taie du

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 350 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar de apa calda
  • 1 varf de cutit de drojdie uscata
  • 1 varf de cutit de sare
  • Crema:
  • 2 banane
  • 1 lamaie
  • 1/2 pachet de margarina
  • 1/2 cana cu zahar pudra

Mod de preparare

Se framanata ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se ung formele cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se intinde aluatul subtire, se taie dupa forma de tarta , si se aranjeaza aluatul cu degetele pe marginea formei. Se coc pentru 20-25 de minute.

Crema: se paseaza bananele, se amesteca cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si margarina pana se obtine o crema omogena.

Se umplu formele cu crema, si se decoreaza cu felii proaspete de kiwi si se da la rece.

Reteta este delicioasa pentru post .
Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din carne de vita

De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...

Rulouri din carne de vita
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide