Se pun fursecurile intr-o punga de plastic si se zdrobesc. Se amesteca cu untul moale si se pun intr-o forma dreptunghiulara (20x30cm) unsa cu putina
Se pun fursecurile intr-o punga de plastic si se zdrobesc. Se amesteca cu untul moale si se pun intr-o forma dreptunghiulara (20x30cm) unsa cu putina grasime. Gelatina se moaie in apa rece 10 min. Se dizolva apoi la foc slab in 150 ml apa amestecand. Ciocolata se rupe bucati si se topeste in baie de aburi. Se lasa sa se racoreasca. Se separa ouale. Brinza de vaci se amesteca impreuna cu galbenusele si zaharul. Se inglobeaza ciocolata fluida si apoi gelatina in fir subtire. Se bat separat albusele si frisca.se amesteca in crema si se repartizeaza acesta pe blat. Se niveleaza si se da 3 ore la rece. Prajitura se orneaza cu ciocolata si cacao.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala