Foi pentru tort Dobos

Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga treptat faina. Se intinde c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 120 gr zahar tos
  • 100 gr faina

Mod de preparare

Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga treptat faina. Se intinde cate o foaie din compozitie si se coace pe fundul unei forme de tort, unsa cu unt sau ulei.


Foile se ung cu crema si se servesc, dar se pot si pastra la rece mai mult timp. Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu gem Prajitura snikers Tort diplomat

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors