Foi delicioase de tort

Pentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 280 g unt
  • 120 g nuci
  • 120 g zahar si
  • zeama de la o lamaie
  • Crema:
  • 120 g gem
  • 120 g zahar si
  • 7 albusuri

Mod de preparare

Pentru foile delicioase de tort se framanta toate la un loc, dupa care se fac 3 foi. Crema - 120 g gem, 120 g zahar si 7 albusuri batute spuma timp de o ora. Se bat albusurile cu zahar, se adauga gemul, iar, la final, se umplu foile.


Foile delicioase de tort se umplu cu crema si se servesc.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu sparanghel

"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!

Tarta cu sparanghel
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala