Foi de rulada albe pentru tort

Albusurile batute spuma tare cu zaharul, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca cu galbenusurile, faina si coaja de lamaie. Se intinde compoziti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr faina
  • sare
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Albusurile batute spuma tare cu zaharul, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca cu galbenusurile, faina si coaja de lamaie. Se intinde compozitia intr-o tava mare, tapetata cu hartie si se introduce la copt, in cuptor, la temperatura medie.


Se taie in doua sau patru dupa preferinte si se umple cu crema.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat Tiramisu Prajitura snikers

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala