Creme a la creme

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 1 pachet (80 gr.) puding de cacao instant
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • Crema: 1 pachet (80 gr.) puding de vanilie instant
  • 3/4 cana lapte
  • 250 ml. frisca batuta
  • Glazura: 2 linguri zahar
  • 2 linguri apa fierbinte
  • 2 linguri brandy
  • 100 gr. cicolata amaruie
  • 100 gr. unt
  • putina frisca

Mod de preparare

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul incins la 180 grade.

Crema: Se bate pudingul de vanilie cu laptele si se amesteca cu frisca. Se unge blatul rece cu crema obtinuta.

Glazura: Zaharul cu apa se pun la foc mic, se adauga brandy si ciocolata amaruie. Dupa ce s-a topit ciocolata, se adauga 100 gr. unt, se ia de pe foc, apoi se adauga frisca si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa putin la racit, apoi se toarna pe tort.

Se raceste bine la frigider.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors