• maruntiti biscuitii in mini tocatorul de la blender Breville Hand Blender, apoi turnati peste ei untul topit si amestecati
• maruntiti biscuitii in mini tocatorul de la blender Breville Hand Blender, apoi turnati peste ei untul topit si amestecati
• rasturnati biscuitii intr-o forma de tort cu pereti detasabili si presati bine cu o lingura
• puneti in vasul gradat crema de branza, smantana pentru frisca, ouale, zaharul, vanilia si pulpa de la cele doua avocado si mixati cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender pana obtineti o crema fina
• rasturnati crema peste blatul de biscuiti si nivelati usor cu o spatula
• coaceti cheesecake-ul la 160 de grade pentru o ora
• lasati cheesecake-ul sa se raceasca in cuptorul oprit, cu usa intredeschisa, apoi puneti-l la frigider cel putin o ora
• pregatiti intre timp caramelul
• intr-o craticioara topiti zaharul brun cu apa pana devine auriu, apoi adaugati untul, smantana pentru frisca si zeama de lime
• omogenizati usor si lasati putin sa se raceasca, apoi turnati caramelul peste cheesecake
• lasati la rece 3-4 ore inainte de a-l taia.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post