Blat:Se bat albusurile spuma,apoi se bat cu zaharul,se adauga galbenusele,faina,praful de copt si esenta.Se coace intr-o tava dreptunghiulara,tapetata
Blat:Se bat albusurile spuma,apoi se bat cu zaharul,se adauga galbenusele,faina,praful de copt si esenta.Se coace intr-o tava dreptunghiulara,tapetata cu faina. Sirop:Se fierb ingredientele. Crema:Se fierb in bain-marie ouale frecate cu zahar,laptele si ciocolata,amestecand continuu.Dupa ce s-a topit ciocolata,se mai lasa putin,apoi se ia de pe foc si se raceste.Se adauga treptat in untul frecat spuma. Asamblare:Vezi si figura si nu va speriati, nu e asa de greu. 1.Se formeaza un patrat,taind pe verticala un bastonas. 2.Patratul se taie in 2 pe diagonala.Vor iesi 2 triunghiuri. 3.Un triunghi se taie in 2,iar unul din cele 2 triunghiuri mici rezultate se mai taie o data in 2. 4.Vor iesi 2 triunghiuri dreptunghice si mai mici.Unul din ele se va taia paralel cu una din catete astfel incat sa rezulte un triunghi mic si un bastonas retezat la un capat. 5.Pe o tava mare invelita sau nu in staniol se asaza unul sub altul cele 4 triunghiuri de la cel mai mic la cel mai mare.Bastonasul cel retezat va fi trunchiul,iar bastonasul drept suportul de brad.Bradul se insiropeaza si se umple cu crema ca un tort obisnuit.Deasupra triunghiurilor se pune frisca verde.Trunchiul si suportul se imbraca in Finetti.De asemenea,bradutul se decoreaza cu jeleuri si fulgi de cocos.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post