Blaturi cu miere

Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de miere
  • o lingurita de bicarbonat
  • 50 g unt
  • 4 linguri de lapte
  • 450 g faina

Mod de preparare

Pentru blaturile cu miere, se fierb toate, mai putin faina, timp de 5 minute; se da compozitia la o parte, apoi adaugam faina; se framanta, dupa care se coc patru foi. Blaturile se fac in tava patrata.


Blaturile cu miere se pot servi umplute cu orice fel de crema.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paine de casa

M-am inspirat din reteta Motanului

Paine de casa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala