Blaturi cu miere

Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de miere
  • o lingurita de bicarbonat
  • 50 g unt
  • 4 linguri de lapte
  • 450 g faina

Mod de preparare

Pentru blaturile cu miere, se fierb toate, mai putin faina, timp de 5 minute; se da compozitia la o parte, apoi adaugam faina; se framanta, dupa care se coc patru foi. Blaturile se fac in tava patrata.


Blaturile cu miere se pot servi umplute cu orice fel de crema.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors