Blat de tort cu cacao

Pentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 340 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 250 ml unt topit
  • 50 g cacao
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • ½ de lingurita de praf de copt si
  • 1 plic de zahar vanilat.

Mod de preparare

Pentru blatul de tort cu cacao, in untul topit punem laptele, zaharul si cacaoa; se dau la clocotit timp de doua minute, apoi se lasa la racit si adaugam faina cu praful de copt, galbenusurile, pe rand, apoi albusurile batute spuma. Punem la copt in tava tapetata cu faina.


Blatul de tort cu cacao se serveste ornat cu frisca batuta, cu frunzulite din ciocolata si ciocolata rasa - 300 g frisca, 100 g ciocolata menaj, 16 frunze de trandafir si ciocolata rasa.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors