Torrijas

Torrijas este o specialitate spaniola care se aseamana foarte mult cu friganelele pe care le pragatim si noi sau cu ceea ce americanii numesc french toast.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • ulei ptr prajit
  • zahar pudra ptr deasupra
  • paine veche de o zi

Mod de preparare

Torrijas este o specialitate spaniola care se aseamana foarte mult cu friganelele pe care le pragatim si noi sau cu ceea ce americanii numesc french toast. Bate ouale cu laptele si scortisoara.
Treci feliile de paine prin acest amestec si le prajesti pe amandoua partile.
Se pudreaza cu zahar.


Torrijas se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici

retete de vara Nouă ne plac foarte mult prăjiturile cu fructe de sezon. Și dacă mai conțin și ciocolată ni se par...

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide