Este o tarta racoroasa, dietetica , usoara, potrivita pentru sezonul fructelor proaspete
Se bat ouale pana devin albe, se adauga siropul de artar, faina, praful de copt si se incorporeaza bine, se adauga la sfarsit, uleiul si se amesteca foarte bine totul. Se toarna in tava pentru tarta de 26 cm si se da la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 minute sau pana cand se rumeneste.
Intre timp, se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand blatul s-a racit. se umple cu budinca de vanilie si se decoreaza cu multe multe capsuni.
Pofta mare!
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala