DESERTURI DE VARA.
Gelatina se hidrateaza dupa instructiunile de pe ambalaj. Piscoturile se insiropeaza cu compot de caise. Frisca se bate bine. Mascarponele se amesteca cu zahar si se bate putin. Afinele se spala si se paseaza la blender, eu am preferat sa las si cateva bucati mai maricele.
Se topeste gelatina pe baie de aburi, se amesteca apoi cu putina mascarpone, apoi cu toata cantitatea, se pune si frisca batuta si se amesteca bine. Se imparte in doua crema, in una din creme se pune afinele pasate, in alta, jumate din cantitatea de caise din compot pasate. Se toarna crema cu caise peste piscoturi, se asaza bucati din caise peste crema, se apasa sa intre in crema si se da la frigider sau congelator pentru a grabi procesul. Cand s-a prins, la congelator dureaza~ 5 min, se toarna crema de afine. Se lasa la frigider pentru 2 ore. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post