• ungeti o tava de tarta (diametru 24 cm) cu unt• taiati pepenele galben si nectarinele in cubulete si
• ungeti o tava de tarta (diametru 24 cm) cu unt
• taiati pepenele galben si nectarinele in cubulete si asezati-le, impreuna cu zmeura, in tava de tarta
• cu ajutorul blenderului performant Oster Versa mixati la viteza mai mare ouale intregi cu un praf de sare, apoi adaugati treptat zaharul si vanilia
• adaugati faina, apoi laptele, putin cate putin
• mixati la viteza mica pana obtineti un aluat mai subtire, ca cel de clatite
• adaugati la final coaja rasa de lamaie si turnati compozitia in tava, peste fructe
• coaceti la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pentru 20-30 de minute
• reduceti temperatura la 150 de grade spre finalul coacerii
• scoateti tava din cuptor cand prajitura s-a rumenit usor pe margini (puteti face si testul cu scobitoarea)
• lasati la racit, apoi o puteti taia.
Savurati!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post