Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O combinație între dulce și sărat! Încă mai găsiți căpșuni în piață! ;) O altă rețetă de vară! ;) Pofta buna!!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Căpșuni 500 g
  • Zahăr tos cca. 250 g
  • Miere 2 linguri
  • Brânză cremoasă de vaci ușor sărată 200 g
  • Vin roșu dulce Sânge de taur cca. 200 ml
  • Crochete din brânză de capră cca. 200 g

Mod de preparare

Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot.

Apoi se pun într-un blender, împreună cu mierea și brânza cremoasă și se pasează energic până ce se obține o supă cremoasă.

Supa se lasă la rece cca. 2 ore, apoi se servește cu crochete de brânză.

Se ornează cu sferturi de căpșuni și frunze de mentă proaspătă.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors