Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O combinație între dulce și sărat! Încă mai găsiți căpșuni în piață! ;) O altă rețetă de vară! ;) Pofta buna!!
Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot.
Apoi se pun într-un blender, împreună cu mierea și brânza cremoasă și se pasează energic până ce se obține o supă cremoasă.
Supa se lasă la rece cca. 2 ore, apoi se servește cu crochete de brânză.
Se ornează cu sferturi de căpșuni și frunze de mentă proaspătă.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce