Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O combinație între dulce și sărat! Încă mai găsiți căpșuni în piață! ;) O altă rețetă de vară! ;) Pofta buna!!
Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot.
Apoi se pun într-un blender, împreună cu mierea și brânza cremoasă și se pasează energic până ce se obține o supă cremoasă.
Supa se lasă la rece cca. 2 ore, apoi se servește cu crochete de brânză.
Se ornează cu sferturi de căpșuni și frunze de mentă proaspătă.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post