Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-l
Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-le putin in apa calduta. Sfarama branza cu o furculita, adauga galbenusurile, zaharul, vanilia si laptele si amesteca bine. Adauga cu grija spuma de albusuri si stafidele. Toarna compozitia intr-o forma pentru sufleu (vas termorezistent) si aseaza visinele. Coace sufleul in cuptorul preancalzit la 180 de grade, aproximativ 45 de minute.
Scoate sufleul din vas, presaral cu zahar pudra si serveste-l cat e inca cald.
Alte retete recomandate:
Papanasi fierti
Dulceata de gutui
Galuste cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post