Sufleu de somon cu spanac

Sufleu de somon cu spanac este o delicatesa culinara. Ingredientele pentru reteta sunt: somon, cartofi, spanac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi rosii
  • spanac
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • 100 ml vin alb
  • 400 ml supa de legume
  • 150 branza de vaci
  • 4 linguri de parmezan ras
  • 2 linguri smantana
  • piper
  • nucsoara
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Sufleul de somon cu spanac se prapara astfel: spalam cartofii si ii punem la fiert. Dupa ce sunt fierti, dar nu tare, ii decojim si ii taiem bucati. Curatam spanacul, il spalam si il oparim in apa cu sare. Punem sub jet de apa rece, apoi il lasam la scurs si apoi il tocam. Incingem cuptorul. Tocam usturoiul iar cepa o taiem rondele. Incingem intr-o tigaie usturoiul, punem faina incetul cu incetul. Stingem cu vin alb, apoi turnam supa de legume. Luam tigaia de pe foc si adaugam sosul de branza de vaci, parmezanul si smantana. Condimentam cu sare, piper, nucsoara si suc de lamaie.

Pestele il taiem cuburoi apoi il amestecam cu spanacul si cartofii. Pregatim o tava de sufleu unsa si punem compozitia. Turnam deasupra sosul de branza si coacem sufleul la cuptor 25 de minute.


Alte retete cu peste:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors