Se taie felii o franzeluta mica si se pune peste ea zahar pudra, scortisoara, unt proaspat si peste toate se toarna lapte fierbinte, cit primeste piin
Se taie felii o franzeluta mica si se pune peste ea zahar pudra, scortisoara, unt proaspat si peste toate se toarna lapte fierbinte, cit primeste piinea, ca sa nu se moaie prea mult. Cind s-a racit, se sfarima cu lingura si se trece prin masina. Se adauga o mina de migdale sau nuci pisate, o mina de stafide, galbenusurile si albusurile batute spuma. Se pune totul intr-o forma unsa cu unt, presarata cu pesmet si se da ½ ora la cuptor.
Primavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala