Cand am pregatit acest sufleu, mi-am imaginat ca va avea un gust atat de bun, aromat si fin, toata familia a fost incantata.
Pepenele curatat, pulpa taiata cubulete, se paseaza cu blenderul sau robot, rezultatul se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana scade, amestecand mereu.
Dupa ce s-a racit, se incorporeaza galbenusurile frecate cu un praf de sare, zahar si zeama de lamaie, se pune castronul intr-un vas pe bain marie si se amesteca continuu cu telul pana se ingroasa si are consistenta unei budinci.
Se da vasul deoparte sa se raceasca foarte bine, apoi se amesteca usor cu albusurile batute spuma tare.
Se imparte compozitia in vase mici termorezistente, deasupra se pun pepite de ciocolata, se pun vasele intr-o tava, se adauga apa fiarta pana la jumatatea vaselor si se coc 1 h, la foc moderat.
Inainte de servire, se lasa vasele la frigider.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post